Groothandel in Corona Zelftesten

Groothandel in Joinstar – Speeksel Coronatest / Sneltest

Wilt u het voltallige personeel van uw bedrijf de beschermen door preventief te testen? Wij bieden staffelkortingen in grote aantallen, u kunt de prijzen onderaan de pagina bekijken en de zelftesten gelijk bestellen. De levertijd is 2-3 dagen! 

Door gebruik te maken van onze staffelkortingen

 

  • Beschermt u het personeel en voorkomt u dat uw voorraad opraakt
  • Geeft u uw medewerkers een veilig gevoel

 

Coronaspeekselzelftest.nl biedt staffelkortingen aan voor de Joinstar – Speeksel Coronatest / Sneltest. Neem gerust contact met ons op bij vragen!

 

Joinstar Zelftest

 

De Joinstar spuugtest COVID-19 Antigen Rapid Test (Colloidal Gold) voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 nucleocapside-eiwitantigeen, is een van de meest innovatieve antigeentesten ter wereld.

Nauwkeurig vanwege de affiniteit tussen ACE2-receptoren en S-eiwitten en gevoelig voor verschillende mutanten.‍

Met de spuugtest van Joinstar indiceert u binnen 10-15 minuten de aanwezigheid van besmettelijkheid (en aanwezigheid) van het Covid-19 virus!

Deze sneltestcassette is nieuw binnen de Nederlandse markt en identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in uw speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer u besmettelijk bent met SARS-CoV-2 voor uw omgeving.

 

 

Corona zelftesten

De voordelen van coronaspeekselzelftest.nl

 

  • Wij houden CE gecertificeerde Joinstar Zelftesten in grote aantallen in ons eigen magazijn op voorraad, zodat we direct uit voorraad kunnen leveren.
  • Wij leveren de zelftesten met alle benodigde certificaten en testrapporten.
  • Leveringen worden uitgevoerd door onze externe transporteur of bestellingen kunnen (op afspraak) bij ons magazijn opgehaald worden.